Ínyencségek zöldekből

Május 13-án a szülinapomra kértem és kaptam :-) egy zöldséges szakácskönyvet. Akkor kezdődött a nyár, beindult a piacozás, szerettem volna sokkal jobban kihasználni a friss gyümölcsök, zöldségek szezonját! Eddig is sok hús mentes ételt készítettem, de azért a sült hagyma mint önálló fogás nem szerepelt a repertoáromban! A lecsó, a sült paprika főtt tojassal, a zöldbab, spenót és tökfőzi voltak műsoron nyaranta. River cottage-os Hugh-t régóta kedveltem, de ma már imádom, “Zöldséget minden napra”  című könyve forradalmasította a háztartásomat. Na jó nem csak ő egyedül. Kellettem hozzá én is, meg a tavalyi külföldön töltött hónapok, meg az, h már alig tudok húst sütni erős bűntudat nélkül…na meg az unalom sem mellékes ami húsz év alatt lassan de biztosan kialakul a folyton főző emberben az óhatatlanul ismétlődő ételek okán!

Nincs még hozzászólás

Szóljon hozzá Ön is!

Facebook